Samarbejde

Generelt samarbejde:

Produktionsskolen Mimers Brønd – Vi skal for andet år i træk nu til at samarbejde med Mimers Brønd omkring vores sommerscenarie. De gør et fantastisk stykke arbejde i at låne os lokaler, internet, bad og køkken til vores bunkervagter. De låner os kantinen til scenariets fælles morgenmad og briefing. Vi får vand og sanitære toiletter til spillerne og en mark at slå vores telte op på. Kun takket være dem, kan vores scenarier blive så billige, så alle kan have råd til at komme med :)

Butikker

Den Glemte Legion har nogle enkle samarbejder med følgende butikker. Disse giver medlemmer nogle fordele, når de handler der.

Stof-shop, “Up to Date”, Snaregade – Lokal stofbutik på Snaregade 4 i Randers centrum. Medlemmer kan sige i butikken, at stoffet er til rollespilsbrug og vil derefter få 10% rabat på uld og hør.

Læsehesten – Vores forening beskæftiger sig også en del med Magic-kort og Warhammer, hvilket Læsehesten sælger. Læsehesten giver os ind i mellem gode rabatter og plads til vores plakater i deres butiksvinduer. Vi anbefaler køb af Warhammer, Magic og White-Dwarf-blade hos dem.

Ragnerok.dk – Live Rollespilsudstyr – Butik med varieret udvalg af live-udstyr. Medlemmer kan skrive “Legion” i notatfeltet af online-bestillinger og vil derefter få 10% rabat.

OldUlv.dk – Historisk forsyningskompagni – Butik med varieret udvalg af live-udstyr. Medlemmer kan skrive “Den Glemte Legion” i notatfeltet af online-bestillinger og vil derefter få en mindre “fragtgave”. Bestyrelsen har derudover en rabataftale til foreningen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal købe, eller hvordan du skal lave noget ud fra materialer, du har købt, så smid et indlæg på vores forum. Foreningens mange ældre spillere giver gerne gode råd. Læs også om vores Workshops.